Бързи и яростни 10 е вече по кината от две седмици

...
Бързи и яростни 10 е вече по кината от две седмици
Коментари Харесай

Голямата новина, която Дуейн Джонсън сподели

" Бързи и яростни 10 " е към този момент по кината от две седмици и огромната загадка към този момент не е никаква загадка. А точно, че Дуейн Джонсън направи огромното си завръщане във франчайза.

Голямата изненада, която " Бързи и гневни 10 " може да ни готви

Ето какво знаем

Е, това е малко мощно казано, тъй като не го видяхме в деяние, а единствено за няколко секунди в сцена след края на надписите. Но пък по този начин въодушеви почитателите, че ще бъде част от продължението, което се готви.

И това в действителност ще е по този начин. В профила си в Instagram Дуейн Джонсън удостоверява, че ще се завърне във франчайза като Люк Хобс. Скалата споделя, че предишното лято с Вин Дизел са заровили томахавката и оставили предишното зад тила си.

Актьорът също по този начин дава тенденция и за бъдещето и какво да чакаме. Следващият филм, който ще забележим, ще бъде центриран към Хобс и той ще има за цел да ни приготви за втората част от десетия филм.

И в този момент думите на Вин Дизел преди премиерата, че всичко може да приключи не с два, а с три кино лентата, получават много по-голям смисъл. Джонсън загатна също, че в идващия филм героят му ще се изправи точно против този на Джейсън Момоа - Данте.
 Какво да чакаме от
Какво да чакаме от " Бързи и гневни 10 "

Семейството ще бъде застрашено от може би най-запомнящия се изверг досега

И дава обещание, че ще бъде епично. Момоа също е много разчувствуван, тъй като в мненията под поста на Скалата написа следното: " Здравей, татенце. Аз подготвен... и те чакам - Данте ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР